53. Mercedes-Benz
Grand Prix Bratislava

GRAND PRIX CSI3*-W Bratislava 2018
3. - 5. August 2018. Free entrance!
You are here: Home  /  Press  /  Fotogaléria 5. 8. 2017  /

Fotogaléria 5. 8. 2017

Foto č. 1 - Víťazka súťaže č. 32 Amatérskej série Nikola Žureková na koni CARMEN.

Foto č. 2 - Už po druhý krát sa umiestnila na prvom mieste v Sérii mladých koní 5-ročných (súťaž č. 23) Monika Štangelová, tentokrát s koňom HELINKA. Dekoruje ju členka rozhodcovského zboru Rakúšanka Ines Bejdl.

Foto č. 3 - Juraj Poláš s koňom KZOOM VAN DE WITTEMOERE v súťaži č. 24 Séria mladých koní 6/7-ročných s premiérovým Mercedes-Maybach Trieda S.

Foto č. 4 - Víťaz súťaže č. 4 Small Tour o cenu spoločnosti TIPOS Maďar Gábor Szabó jr. na koni TIMPEX EZUST pri dekorácii riaditeľkou odboru marketingu tejto spoločnosti JUDr. Máriou Klimekovou.

Foto č. 5 - Víťaz súťaže č. 6 Veľká séria, kvalifikácia na FEI World Cup a Svetové jazdecké hry 2018, cena firmy Grafobal Group - Emanuele Gaudiano s koňom CHALOU. Dekoruje ho viceprezident spoločnosti Grafobal Group Ivan Kmotrík ml. "Výborne zorganizované podujatie, rád som sem zasa prišiel, aj počasie nakoniec vyšlo. Sme radi, že naša spoločnosť mohla podporiť a byť súčasťou takéhoto veľkolepého podujatia", uviedol I. Kmotrík.

Foto č. 6 - Slovenskí jazdci dosiahli veľmi pekné umiestnenie. Hneď dvaja z nich sa dostali medzi najlepších. Tretie miesto vybojoval Marián Štangel s koňom BADARCO.

Foto č. 7 - - Radovan Šillo s koňom DURANT W sa zasa umiestnil ako štvrtý.