52. Mercedes-Benz
Grand Prix Bratislava

GRAND PRIX CSI3*-W Bratislava 2017
4. - 6. augusta 2017. Vstup voľný!

Fotogaléria 4. 8. 2017

Foto č. 1 - Robert Pál s koňom ELSA CAMPARI obsadil druhé miesto v súťaže č. 1 Small Tour o cenu spoločnosti Matador.

Foto č. 2 - Tribúny jazdeckého areálu Slávie STU sa začali zapĺňať už počas prvého dňa 52. ročníka Mercedes-Benz Grand Prix Bratislava.

Foto č. 3 - Víťaz súťaže č. 1 Small Tour CSI 3*-W Radovan Šillo na koni DR.MAX THINNK TWICE 111 Z, ktorého dekoruje prezident spoločnosti Matador Group Ing. doc. Štefan Rosina, PhD., MBI. "Spájať živé kone s tými pod kapotou áut, na tom sme sa spontánne vrámci našich firemných i osobných aktivít dohodli s riaditeľom pretekov a zároveň šéfom Mercedes-Benz Slovakia Ing. Andrejom Glatzom už dávno", uviedol pri odovzdávaní Štefan Rosina. "Mládež potrebuje šport, ktorý ho viaže k živej prírode a z tohto pohľadu ma teší, že na pretekoch vidím veľa mladých ľudí, čo je úplne perfektné."

Foto č. 4 - Člen rozhodcovského zboru Dr. Miloš Kravec dekoruje prvého slovenského víťaza, ktorým sa stala Monika Štangelová na koni HODESSA O v súťaži č. 21 Séria mladých koní 5-ročných CSI YH 1*.

Foto č. 5 - Takto jazdí Talian Emanuele GAUDIANO na koni EINSTEIN, ktorý zaujíma v rebríčku Longines Ranking spomedzi vyše 3100 jazdcov 65. miesto.

Foto č. 6 - Najlepší slovenský jazdec súťaže č. 2 Small Tour CSI 3*-W Andrej Hollý s koňom QUINTANA obsadil 5. miesto. Na fotografii spolu s rakúskou rozhodkyňou Ines Bejdl a emeritným generálnym riaditeľom RTVS Václavom Mikom.

Foto č. 7 - Víťaz súťaže č. 2 Small Tour CSI 3*-W Maďar Szabolcs Krucsó s koňom CHACCO BOY.

Press fotografie